ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΟΥΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ! ΚΕΡΔΙΣΤΕ 2 ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ 10 BACKPACKS MUST MONOCHROME RPET!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΟΥΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ! ΚΕΡΔΙΣΤΕ 2 ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ 10 BACKPACKS MUST MONOCHROME RPET!
Με σεβασμό και πολύ αγάπη προς το περιβάλλον η Must μεταφέρει το μήνυμα Let's Change The World και διοργανώνει έναν μοναδικό διαγωνισμό (19.04.2021 έως και 25.04.2021) για να δωρίσει δύο (2) Ηλεκτρικά Πατίνια Live Green και δέκα (10) ξεχωριστά σακίδια πλάτης Must Μonochrome rPET από 30 ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια!

Στον Διαγωνισμό μπορείτε να πάρετε μέρος είτε στο Facebook ή και στο Instagram. Σε περίπτωση που κάποιος πάρει μέρος από το Facebook, θα πρέπει να κάνει σχόλιο στο διαγωνιστικό post, δίνοντας την σωστή απάντηση στο ερώτημα από πόσα ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια φτιάχνεται 1 σακίδιο πλάτης Must monochrome rPET;

Εδώ μπορείτε να δείτε τον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ FACEBOOK

Σε περίπτωση που κάποιος πάρει μέρος από το Instagram, θα πρέπει να κάνει σχόλιο στο διαγωνιστικό post, δίνοντας την σωστή απάντηση στο ερώτημα από πόσα ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια φτιάχνεται 1 σακίδιο πλάτης Must monochrome rPET;

Εδώ μπορείτε να δείτε τον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ INSTAGRAM



Μάθετε περισσότερα για το πώς οι σχολικές τσάντες πλάτης Must Monochrome rPET προστατεύουν το περιβάλλον και δρασε μαζί μας για ένα κόσμο με λιγότερα απορρίμματα.

Ακολυθήστε μας στα social media στο FacebookInstagram και στο κανάλι μας στο Youtube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις δράσεις μας!

Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας. Ας το προστατέψουμε! 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
}