Εταιρική Παρουσίαση

Ποιοι είμαστε

Η Διακάκης Εισαγωγική Α.Ε ιδρύθηκε το 1987 και είναι μια ελληνική εταιρεία εισαγωγής και διανομής που δραστηριοποιείται δυναμικά στον τομέα των σχολικών, των παιδικών παιχνιδιών, στα είδη γραφής ζωγραφικής και χειροτεχνίας, καθώς και σε προϊόντα License .

Διαθέτει κεντρικά γραφεία και αποθήκες στην Θεσσαλονίκη, υποκατάστημα στην Αθήνα, θυγατρικές εταιρείες σε Κύπρο, Hong Kong, Κίνα και με ένα μεγάλο και ολοένα αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών (πάνω από 5.000 σημεία πώλησης) στο λιανεμπόριο, όπως βιβλιοπωλεία, καταστήματα παιχνιδιών, γραφικής ύλης, είδη δώρων και super market, η εταιρία μας καλύπτει και ικανοποιεί τις ανάγκες ολόκληρης της ελληνικής αγοράς.

 

Η έδρα μας στη Θεσσαλονίκη σε ιδιόκτητο κτίριο με 8.000 παλετοθέσεις.

Diakakis Logistics-2023 Diakakis Logistics-20231005

Οι νέες μας εγκαταστάσεις με γραφεία και αποθήκες 12.000 θέσεων αυξάνει τη δυναμική των logistics μας με συνολική δύναμη 20.000 παλετοθέσεων.Εξαγωγική Δραστηριότητα

Παράλληλα, η εταιρία εξάγει τα προϊόντα της σε πάνω από 65 χώρες με απευθείας πωλήσεις όπως στην Κύπρο, στα Βαλκάνια (Σερβία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία, Αλβανία, κ.ά.), την Ευρώπη (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, κ.ά.), την Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία και την Καραϊβική.

Προϊόντα και Brands

license simata

Προϊόντα OEM

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε OEM προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τα κριτήρια των συνεργατών μας.

Το όραμα και οι Αξίες μας 

Το όραμα μας είναι να παρέχουμε σε κάθε οικογένεια και παιδί ποιοτικά, καινοτόμα και ασφαλή προϊόντα με ανταγωνιστικές τιμές που θα κάνουν πιο εύκολη και χαρούμενη την ζωή τους, ενώ παράλληλα θα συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

55

Ισχυρή παρουσία στις μεγαλύτερες εκθέσεις της αγοράς

Η εταιρία κάθε χρόνο συμμετέχει σε μεγάλες εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό για να ενισχύσει τον διεθνή της προσανατολισμό και να αναπτύξει δραστηριότητες και συνεργασίες σε νέες αγορές.


fairs2023


ektheseis ellada Διεθνείς Διακρίσεις

Best Product Development 2019, eOne Films


Μπορείτε να κατεβάσετε την Εταιρική μας Παρουσιάση εδώ: Διακάκης Εισαγωγική-Εταιρικό Προφίλ 2023


ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΕ

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ-ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

3ο χλμ Συμμαχικής Οδού, Ωραιοκάστρου-Διαβατών ΤΚ.57013 ΤΘ 79

ΑΦΜ 081956057 | ΓΕΜΗ 058403204000 | ΔΟΥ ΦΑΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ