Τρόποι Αποστολής και Επιστροφής

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται με τις μεταφορικές εταιρείες της επιλογής σας, ενναλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με το εμπορικό τμήμα για να σας προτείνουμε μεταφορική που εξυπηρετεί την περιοχή σας.

 • Τα προϊόντα διατίθενται προς πώληση. Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμολογίου η κυριότητα των εμπορευμάτων παρακρατείται υπερ της πωλήτριας εταιρείας.
   
 • Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή
 • Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Η τιμή βεβαίως, σε καμία περίπτωση δεν δύναται να αναπροσαρμοστεί μετά την παραγγελία του προϊόντος.


  ***Ελάχιστη αξία παραγγελίας ορίζονται τα 150 ευρώ Καθαρής Αξίας.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

 • Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτέςέως και 15 μέρες από την έκδοση του τιμολογίου κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία.

  Σε περίπτωση επιστροφών θα πρέπει πρώτα να συμπληρωθεί το ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ που αναγράφει τους λόγους που επιστρέφεται το προϊόν καθώς και την ημερομηνία αγοράς. Στη συνέχεια το ΕΝΤΥΠΟ αποστέλλεται είτε με email στο info@diakakisimports.grείτε με Fax στο 2310694394. Απαιτείται έγκριση επιστροφής καθώς και συνεννόηση για την αποστολή των προϊόντων. Σε περίπτωση αποστολής χωρίς έγκριση της εταιρείας η αποστολή θα επιστρέφεται πίσω με άρνηση παραλαβής από την αποθήκη μας.
  ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΕ

  ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ-ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

  3ο χλμ Συμμαχικής Οδού, Ωραιοκάστρου-Διαβατών ΤΚ.57013 ΤΘ 79

  ΑΦΜ 081956057 | ΓΕΜΗ 058403204000 | ΔΟΥ ΦΑΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ