ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΣΤΟ WWW.DIAKAKISIMPORTS.GR ΕΩΣ ΚΑΙ 21/02/2022 ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ!

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΣΤΟ WWW.DIAKAKISIMPORTS.GR  ΕΩΣ ΚΑΙ 21/02/2022 ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ!
Η Διακάκης Εισαγωγική Α.Ε., θέλοντας να ανταποδώσει την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε στις διαδικτυακές σας αγορές μέσω της B2B ιστοσελίδας www.diakakisimports.gr προσφέρει σε 3 τυχερούς πελάτες δωροεπιταγές παραγγελιών αξίας €300, €200 και €100!

Πιο συγκεκριμένα, για κάθε 150 ευρώ αγορών από 21/1/2022 έως και 21/2/2022, κερδίζετε αυτόματα και μια συμμετοχή στην κλήρωση μας.


Η ιστοσελίδα
www.diakakisimports.gr δημιουργήθηκε με όραμα να προσφέρει στους συνεργάτες μας μια φιλική και εύχρηστη εμπειρία αγορών χονδρικής με σύγχρονο περιβάλλον που επιτρέπει την γρήγορη, άνετη και ασφαλή πλοήγηση σε μια μεγάλη συλλογή σχολικών ειδών, ειδών χειροτεχνίας, γραφείου, παιχνιδιών και δώρων, και την πρόσβαση σε μια σειρά νέων δυνατοτήτων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες κάθε συνεργάτη.

Επωφεληθείτε από την νέα εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών και γίνετε πελάτης μας εύκολα, γρή
γορα και απλά, στέλνοντας τα στοιχεία σας στο info@diakakisimports.gr είτε συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής του site ή καλώντας στο 2310682029 και ένας εκπρόσωπός του εμπορικού τμήματος και ο αρμόδιος πωλητής της περιοχής σας θα είναι άμεσα δίπλα σας για κάθε σας ανάγκη.

}