Η ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ COCOMELON ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2022

Η ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ COCOMELON ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2022
Η Διακάκης Εισαγωγική είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία μιας μοναδικής σειράς σχολικών ειδών και προϊόντων με σχέδια CoComelon της εταιρίας Moonbug Entertinments. Η CoComelon είναι η Ν1 σειρά με τις περισσότερες προβολές στο YouTube με πάνω από 3,5 δισεκατομμύρια μηνιαίες προβολές. Η σειρά προϊόντων CoComelon περιλαμβάνει τσάντες νηπιαγωγείου, κασετίνες, τσαντάκι φαγητού, τσαντάκι μέσης, παγούρι, σουπλά, μπλοκ ζωγραφικής, παιδικά αξεσουάρ και puzzle. Τα σχολικά είδη CoComelon θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2022 και θα παρουσιαστούν στο νέο κατάλογο License .

Η δημοφιλής 3D σειρά κινουμένων σχεδίων περιλαμβάνει τον JJ και την οικογένειά του, όπου μαθαίνει με ενθουσιασμό στα παιδιά να κάνουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες και να έχουν πρότυπα καλής συμπεριφοράς. Τα παιδιά μπορούν εύκολα να ταυτιστούν με τις καθημερινές του συνήθειες, όπωςτο να τρώνε τα λαχανικά, να μαθαίνουν να δένουν τα παπούτσια τους και να ετοιμάζονται για ύπνο. Με τα φωτεινά και έντονα χρώματα, καθώς και με τις χαρούμενες παιδικές φράσεις, η παιδική σειρά CoComelon προσελκύει παιδιά ηλικίας ενός έως τεσσάρων ετών να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί με τον Baby JJ και τα αδέρφια του, καθώς μαθαίνουν γράμματα, αριθμούς, ήχους ζώων, χρώματα και πολλά άλλα.

Για να μάθετε περισσότερα για την αναμενόμενη σειρά προϊόντων CoComelon, επισκεφτείτε το diakakisimports.gr.

Σχετικά με την Moonbug Entertainment
   
Η Moonbug Entertainment είναι μια βραβευμένη παγκοσμίως εταιρεία ψυχαγωγίας με τις πιο δημοφιλείς παιδικές σειρέςστον κόσμο. Η Moonbug έχει σειρές όπως: CoComelon, Blippi, Little Baby Bum, My Magic Pet Morphle, Supa Strikas, Go Buster, Playtime with Twinkle, Gecko’s Garage, ARPO και πολλές άλλες που είναι διαθέσιμες σε 27 γλώσσες.

Μέσα σε μόλις τρία χρόνια, έχει γίνει η δύναμη του παιδικού προγράμματος, με περισσότερες από 550 ώρες περιεχομένου στην συλλογή της, η οποία υπάρχει σε περισσότερες από 100 πλατφόρμες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των YouTube, Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, Sky, Tencent, Youku και Roku. Τον Μάιο του 2020, η Tubular Labs ανακήρυξε την Moonbug μία από τις κορυφαίες εταιρείες ψηφιακής παιδικής ψυχαγωγίας στον κόσμο με βάση τον συνολικό αριθμό λεπτών παρακολούθησης παγκοσμίως.

}