Η ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΧΑΡΤΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑ 2021

Η ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΔΕΙΟΥΧΟΣ ΧΑΡΤΟΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑ 2021
Η εταιρεία Διακάκης Εισαγωγική, κατόπιν συμμετοχής της στον δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό «Σύναψη Σύμβασης Παραγωγής και Εμπορίας Προϊόντων Φερόντων τα Σήματα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», είναι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει την ανακήρυξη της σε « Επίσημο Αδειούχο Χαρτοσχολικών Ειδών» από  την Επιτροπή «Ελλάδα 2021».
 
Συγκεκριμένα, η Διακάκης Εισαγωγική αναλαμβάνει την παραγωγή και εμπορία αναμνηστικών Χαρτοσχολικών Ειδών, Τσαντών και Ημερολογίων , υψηλής ποιότητας και αισθητικής που θα φέρουν τα σχέδια και τα σήματα της Επιτροπής « Ελλάδα 2021» για τη μεγαλύτερη δυνατή προβολή του εορτασμού και των προγραμματισμένων επετειακών δράσεων ενόψει της συμπλήρωσης 200 ετών από την Επανάσταση. Τα προϊόντα απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες και μέσα από τα εντυπωσιακά τους σχέδια και χρώματα μεταφέρουν τα μηνύματα των εορτασμών με έναν ξεχωριστό τρόπο, με σύμβολα και μοτίβα εμπνευσμένα από την ιστορία  μας.
 
Πιστοί στο όραμα και τις αξίες μας, προχωράμε ακόμα πιο δυναμικά στον χώρο των σχολικών ειδών, μέσα από συνεργασίες, δράσεις και ενέργειες με επίκεντρο τον άνθρωπο, τον πολιτισμό και την κληρονομιά μας.

Δείτε τον κατάλογο προϊόντων εδώ

Για να τοποθετήσετε τη μεγάλη αυτή συλλεκτική και επετειακή συλλογή στο κατάστημά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον πωλητή της περιοχής σας ή καλέστε μας στο 2310 682029.

Δείτε την Λίστα Καταστημάτων που διαθέτουν τα προϊόντα με το σήμα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Βρείτε τα σημεία πώλησης εδώ


}