Σακίδια Must rPET και Save Your Hood μαζί για ένα καθαρό Περιβάλλον!

Σακίδια Must rPET και Save Your Hood μαζί για ένα καθαρό Περιβάλλον!
 Αγάπα, φρόντισε, σώσε τη δική σου γειτονιά!

Με αυτό το μήνυμα η ομάδα Save Your Hood μας καλεί σε δράση και μας παροτρύνει να οργανωθούμε εθελοντικά για να καθαρίσουμε από σκουπίδια πάρκα, γειτονιές και παραλίες μέχρι δάση και κάθε σημείο που αγαπάμε να βλέπουμε καθαρό!


176031336_2880879258838936_6081730435740159521_n

Οι αγαπημένες οικολογικές τσάντες Must Monochrome rPET, κατασκευασμένες από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, στηρίζουν τις ενέργειες της ομάδας Save Your Hood και συνεργάζονται για την προβολή των δράσεων, αλλά και συμμετέχοντας ενεργά στις πρωτοβουλίες καθαρισμού, όπου οι τσάντες παρουσιάζονται ως ένα παράδειγμα βιώσιμης ανάπτυξης προϊόντος από ανακυκλωμένα υλικά και ταυτόχρονα χρησιμοποιούνται από τους εθελοντές ως ένα πολύ χρήσιμο αντικείμενο.







Ανακαλύψτε τις δράσεις της ομάδας στο www.saveyourhood.gr και δείτε τα σημεία στα οποία μπορείτε κι εσείς να συνεισφέρετε ως εθελοντές κάθε εβδομάδα!

  SAVE_YOUR_HOOD_ΣΕΡΡΕΣ

Μάθετε περισσότερα για το πώς οι σχολικές τσάντες πλάτης Must Monochrome rPET προστατεύουν το περιβάλλον και δρασε μαζί μας για ένα κόσμο με λιγότερα απορρίμματα.

Ακολουθήστε μας στα social media στο FacebookInstagram και στο κανάλι μας στο Youtube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις δράσεις μας!

Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας. Ας το προστατέψουμε!

}